ARABIA PEPPI.

31 tammikuuta 2015


Olen tainnut joskus mainita, että en ikinä osta rikkinäisiä astioita kirppiksiltä. No, nytpä täytyy syödä sanani. Olin hakemassa Huuto.net-ostostani ja olin vartin aikataulua edellä. Jäin pois bussista tajutakseni, että olin suoraan erään kirppiksen edessä. Myyjä oli sanonut olevansa kotona ja ettei ollut niin väliä milloin tulisin, joten päätin pujahtaa nopeasti kirppikselle.

Kirppis oli täynnä lähinnä turhaa rojua. Kassan luona oli vitriinikaappeja, niissä oli heti paremman laatuista kamaa. Bongasin pienen, espressokupin kokoisen kahvikuppiparin, jonka kyljessä oli kissa. Innostuin heti. Kuikuilin aikani hintaa, jota ei näkynyt ja rohkaisin mieleni kysäkseni myyjämieheltä hintaa.


Mies pyöritteli astioita kädessään ja kyseli mitä mahtaisin tarjota. Mietin uskaltaisinko tarjota kymppiä. Olin kuitenkin hiljaa ja mies ehdotti paria euroa. Kiinni veti! En meinannut uskoa onneani. Mutta, mutta huomasin siinä vaiheessa, kun kaivoin pankkikorttia, että kupissa oli selvä halkeama. Päätin olla hiljaa ja maksaa pyydetyt kaksi euroa, olkootkin rikkinäisestä kupista.


Tarkemmin katsottuna, kuppi on mennyt puoliksi ja se on liimattu kokoon. Lautanen kuuluu saman sarjan vihreälle karhukupille, tälle kuuluisi keltaraitainen. Mutta on nuo kissat niin suloisia, että kyllä niistä nyt yhden kolikon verran voi maksaa, vaikka kupille ei taida olla mitään käyttöä muuta kuin koristeena. En ole ikinä ennen nähnyt tälläistä. Kissakuppi kuuluu Arabian lasten sarjaan, jossa on neljä eri väristä ja eri eläimistä versiota ja suunnittelija on Gunvor Olin-Grönqvist. Niin söpö ja niin turha! :)


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


6 kommenttia:

 1. Hauska se joka tapauksessa on, eli hyvä ostos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Pitää löytää vaikka joku pikkiriikkinen kasvi kuppiin, niin johan on käyttöä. :)

   Poista
 2. Kyllä tämä söpöliini on mun mielestä kahden euron arvoin ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei se pahasti köyhdyttänyt, vaikka olikin rikkinäinen ja vähän turha. Mutta niin soma ja laittaahan sitä rahaa joskus turhempaakin...

   Poista
 3. Tosi symppiksen näköiset kupit! Veikkaan, että priimana hintana olisi ollut vähän eri ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! :) Varmasti ois ollut hinta toinen jos ehjä, taitavat olla aika harvinaisia. Peppi-sarja on tehty lapsille ja voi olla että muutamat ovat menneinä aikoina menneet leikeissä rikki.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground