JAPANI 2019 osa 5: Kioto To-ji

22 helmikuuta 2020


Toisena Kioto-päivänä puutarhakierrokset jatkuivat. Aamulla lähdin ensimmäiseksi kohti To-jin temppelin puutarhaa ja  Japanin korkeinta puurakenteista pagodia. Siis tuota mustaa tornia yläkuvassa. To-ji on kirjaimellisesti itäinen temppeli ja se sijaitsee noin vartin kävelymatkan päässä Kioton päärautatieasemalta. Puutarhan pääsymaksu oli 500 jeniä eli noin reilut neljä euroa.


Puutarha oli pienehkö, mutta kauniisti hoidettu ja tarjosi hienoja näkymiä kuin myös ihania kerrottuja kirsikankukkia.


Joitakin väripilkkuja löytyi - räväkän pinkkejä atsaleioita.Ihana riippakirsikkapergola.

Lammessa asusti kilpikonnia.Istuin hetkisen penkillä ja minulle tultiin tarjoamaan ilmaiseksi teetä. Kovasti kiitellen otin mukillisen vastaan ja tee paljastui vaaleanpunaiseksi, jossa oli joukossa kultahippuja. En varsinaisesti juo ikinä teetä ja somasta ulkoasusta huolimatta tee maistui hassun suolaiselta.


Aikamoinen kuvamaraton, mutta en millään raaskinut jättää yhtään kuvaa poiskaan.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

 1. Hyvä, ettet jättänyt yhtään kuvaa pois. Olipa ihana päästä mukaasi kierrokselle.
  Muo melkein itketti, kun kaikki oli niin kaunista ja tajusin, kuinka ikävä mulla on Japaniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! <3 Mä aina rakastun omiin kuviini ja varsinkin näihin Japanissa otettuihin. Puutarhat siellä ovat kuin tehtyjä valokuvattavaksi, ne näkymät on niin hienoja ja mietittyjä. Voit kuvitella kuinka paljon näitä kuvia valitessa ja bloggauksia kirjoittaessa ikävöin Japaniin tietäen, että en ainakaan tänä vuonna sinne pääse.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground