CHAMANERIUM ANGUSTIJOLIUM.

14 toukokuuta 2020


Talven aikana löytyi vain yksi uusi Arabian Botanica -koristelautanen, Chamanerium angustijolium eli maitohorsma, Kesäpesän kokoelmaan.Naputtelin vihdoin lautaselle naulan, jotta uusin löytö pääsi myös jonon jatkoksi. Tuolla seinällä on enää muutamalle paikka jäljellä, mutta lautasia on hurjasti enemmän. Pintavetona tehty sähköjohto on pikantti yksityiskohta koristelautasten alla, huoh. Tyhjät naulat pitävät paikkaa lautasille, jotka vaativat pidikkeen. Osassa lautasissa on takana reikä, josta saa pujotettua ripustusnarun, osassa reikää ei ole. Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Tämä kokonaisuus on niin kiva! Ja odotan aina innolla, koska uusi osa löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva! Tykkään noista "mummotauluista", ne sopivat mielestäni niin hyvin mökille. Kokoelma karttuu hitaasti, kun en halua hirveästi maksaa lautasista. Mutta mikäs kiire tässä.

   Poista
 2. Osa noista pikkulautasista on sen verran harvinaisia, ettei niitä kovin usein näe. Ja hintakin niissä nousee melkoisesti. Eräs tuttuni on myös kerännyt samaa sarjaa, mutta edelleen muutama puuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei noita lautasia ole ole tullut ihan hirveästi kirppiksillä vastaan ja osalla hinta tosiaan on aika kova. Pitää miettiä onko tarvetta saada kokoelma täydelliseksi hinnalla millä hyvänsä vai pitääkö lopettaa, kun seinä tila loppuu.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground