SANOVAT SITÄ POIKKEUSTILAKSI.

16 toukokuuta 2020
Kuvasarja on dokumenttiprojekti koronan aiheuttamasta poikkeustilasta. Olen nimennyt kuvasarjani nimellä "Sanovat sitä poikkeustilaksi" viitaten siihen, että kotona oleminen ja ihmisten tapaamattomuus on normaalielämääni, ei mikään poikkeustila, kuten olen kertaalleen asiasta kirjoittanutkin.

Kuvat ovat kotoani, stailaamattomia ja normaaliarkeani keväällä 2020.
Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö! Hunks on edellisen asujan kaappiin jättämä ja hän ilmoitti minulle sähköpostilla ennen kuin muutin, että se kuuluu asuntoon. ;D

   Poista
 2. Eka kuva on hauska: onko teillä Murusen kanssa tuijotuskisat?
  Tässä poikkeustilassa on paljon sellaista, minkä ottaisin mielelläni normaalikäytännöksi. Ei laisinkaan niin raskasta, mitä monet kuvittelevat.
  Mukavaa viikonloppua sinulle ja Muruselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murunen taitaa katsoa, että hänen mukavan pehmeä ja lämmin makuualustansa on juuri saapunut sängylle hänen päiväuniaan varten. Rehellisesti sanoen, en ole kokenut karanteeni mitenkään vaikeana tai raskaana, mutta se ei toki hirveästi eroa normaalista elostani.
   Aurinkoista alkanutta viikkoa!

   Poista
 3. Kotisi on ihana viidakko....koronasta huolimatta....ja sänkysi näyttää tutulta tyynyineen. Siis tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa... sängyssäkään..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korona aikana viidakko on vain kasvanut. :) Esikasvatukset ovat vallanneet ikkunat ja jopa lattia on hyötykäytössä. Tyynyjä ei todellakaan voi olla liikaa! :D

   Poista
 4. Näyttää siltä, että siellä on paljon mukavaa puuhaa, eikä ollenkaan tylsää.
  Ihanan elämänmakuiset kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! En ole kyllä ehtinyt tylsistyä lainkaan, enkä edes katsella Sinkkuelämää-boksia, minkä nappasin Kierrätyskeskuksen ilmaisteltasta varmuudeksi mukaan. Sille ei vain kerta kaikkiaan ole ollut aikaa. Puutarhurit ymmärtää. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground