KASSIKOHVIK NURRI. TALLINNA.

19 tammikuuta 2015
Hullut suomalaiset kissahullut matkasivat lautalla yli Suomenlahden päästääkseen kahvilaan, jossa on kissoja, Tallinnan Kassikohvik Nurriin. :) Marraskuussa työporukan kreisit kissanaiset käännytettiin ovelta, kun paikka oli täynnä eikä meillä ollut paikkavarausta. Nyt olin viisaampi, tein netissä etukäteen pöytävarauksen. Tällä kertaa sitä ei olisi tarvittu, sillä neljän aikaa lisäksemme oli neljässä pöydässä oli väkeä, saman verran niitä oli myös tyhjänä.

Kahvilan ulko-ovesta sisään astuessa pääsee tuulikaappiin, jossa pitää odotella henkilökunnan oven avausta. Näin kissat eivät pääse karkuteille. Ensi töikseen asiakas saa eteensä kahvilan säännöt, jotka pitää allekirjoituksella kuitata luetuiksi ja niitä toki tulee noudattaa. Ruokalistalla on sekä kahvia ja pullaa, että salaatteja ja keittoja. Päädyimme latteihin suklaa-tuorejuustokakun kera. Oli hyvää.

Harmillisesti käyntimme aikana näkyi vain kaksi kissaa. Mustavalkoinen nukkui koko ajan ikkunalla ja toinen, kirjava, jaksoi alkuun viihdyttää vieraita. Se tuli meitäkin ovelle vastaan, mutta poistui pienestä aukosta takahuoneeseen piiloon. Jossa muutkin kissat oleskelivat kahvilan asiakkaita paossa? Olisin kaivannut seinälle kuvat asukeista nimien kanssa. 

Kahvilan "sisäänpääsymaksu", tuki kissoille on 5 euroa aikuisilta. Latte oli 2,80 ja kakkupala 5,40.


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


2 kommenttia:

 1. Kiva blogi sinulla ja tosi hienoja kuvia! Minä kävin viime vuoden loppupuolella tuolla Kassikohvi Nurrissa. Silloin minua huoletti kun ohjeista huolimatta lapset jahtasivat kissoja eikä antaneet niiden edes syödä rauhassa. Yksi kissa kävi hermostuspäissään puraisemassa yhtä asiakasta, kisu oli tosi stressaantunut. Jossain vaiheessa eläinsuojeluviranomaiset veivät kissat evakkoon samasta syystä, ja kahvilaan piti tehdä joitain muutoksia. Mutta ihana kuulla että ongelmakohdat on nyt korjattu ja kissatkin varmaan viihtyvät paremmin :). Voisin käydä tuolla uudestaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! :) Ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi!

   Juu, kuulinkin, että kahvilassa oli ollut ongelmia. Toivottavasti kisulit nyt voivat hyvin, kun kävimme kissat tosiaan olivat hyvässä tallessa = piilossa.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground