PIENET LASIPULLOT JA KOEPUTKET.

10 tammikuuta 2015Esittelyssä muutama vanhan vuoden ja uuden vuoden ilmaislöytö. Somat minipullot odottelivat minua Kierrätyskeskuksen ilmaiskontissa joulukuussa. Sopivat minikukille, ehkä vien ne minimökilleni kesäksi. Minulla on jemmassa kirjasinkasti, johon pullot sopisivat hyvin. Nykyisessä asunnossa ei sille ole paikkaa, mutta ehkä sitten seuraavassa.
Matkalla Designmuseolle satuin kävelemään roskalavan ohi. Aina pitää kurkata, enkä nytkään tehnyt poikkeusta. Rikkinäisessä pahvilaatikossa oli kahdeksan ehjää koeputkea ja jotain muuta etäisesti koulun kemian tunneilta tuttuja juttuja. Lähdin jo tyhjin käsin kävelemään kohti museota, mutta muutamat askeleet otettuani tajusin etten vaan voi jättää putkia lavalle, vaan nappasin ne mukaan. Yksi koeputkista ehti pudota ja mennä rikki, siksi lasipurkissa on vain seitsemän putkiloa.

Ennestäänhän minulta löytyy muutamakin koeputki ja teline niille. Nämä uudet ovat vain isompia ja juuri sellaisia mitä yläasteen kemiantunneilla käytettiin. Näiden varalle on pari tuunaus ideaa, josko saisin aikaiseksi tehdäkin jotakin.


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground