KEITTIÖSSÄ.

22 tammikuuta 2015

Keittiössämme näyttää tältä. Ihan tarkoituksella en kuvaa rumia lastulevykaappeja, vain itse lisäämiäni asioita. Niitä, joista tulee päivittäin hyvä mieli. Unelmieni keittiössä olisi vanhat, kokopuiset kaapit. Ovissa joko sellaiset puiset palikka- tai sitten metalliset lankavetimet. Yläkaappien alla olisi lasisista laatikoista muodostuva lokerikko. 

Kylmäsäilytyksestä huolehtisi Smeg, ehkä punaisena tai vaaleanpunaisena. Tai sitten tylsän valkoisena. Joku ikkunakaapeista olisi keittiössä, jonne kätkisin kauneimmat astiani. Kaapin päällä olisi vanhaa kauneutta, peltipurkkeja, joku viherkasvi ja ehkä jotain muistoja matkalta kuten Lissabonista tuomani laatat. Kuiva-aineet lasipurkeissa olisivat avohyllyillä tai niinkuin nyt, metallisella varastohyllyllä. Lautalattiaa pehmentäisi räsymatot.

Sanovat, että kannattaa olla varovainen mitä toivoo, se saattaa toteutua. Tämä saisi toteuta vaikka heti!

Please, pretty please? 


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


2 kommenttia:

  1. Meillä on toteutunut aika paljon tuota. Suurin osa niistä on ollut Puukenkämiehen haaveita, mutta siihen sekaan olen sitten lisäillyt omiani ja niistä haaveista tuleekin sitten kummallisen yhtenäisiä, eikä muistakaan kumpi aloitti. Parasta on se, kun on itse suunnitellut kaikkien asioiden paikat, ne toimivat omassa käytössä, eikä sitä keittiötä muiden tarvitse käyttääkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, vähän olen kateellinen teille. Sitä omaa unelmakotia ja -keittiötä odotellessa...

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground