KEVÄTESIKKOJA JA HAPPY SOCKSIT.

25 tammikuuta 2015
Kesäpesän oston jälkeen on tullut vähemmässä määrin osteltua leikkokukkakimppuja. Niinpä nytkään ei nähdä kunnon bloggarin tulppaanikimppukuvia, vaan innokkaan siirtolapuutarhurin perennankiiltosilmissä ostamien esikkojen kuvat. Versoja Vaahteramäeltä -blogin Riina meni kertomaan, että kevätesikkoina tunnetut tarhakääpiöesikot, Primula vulgaris, ovatkin salaa perennoja, jotka voi istuttaa keväämmällä ulos ja jonka jälkeen ne kukkivat vuosittain toukokuussa. Pakko kokeilla onnistunko yrityksessäni pitää nämä hengissä siihen saakka, että kelit antavat myöden istuttaa ne kesäpesän puutarhaan. {ja ehkä pitää käydä ostamassa pari lisää, ihan vain varmuudeksi. pinkkejä}

Happy Socksit ovat heräteostos Tallinnan matkalta. Nyt on todella paha värin kaipuu, kun vuosikaudet pelkästään mustia sukkia ostanut repäisee tällä tavalla. :)


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


4 kommenttia:

 1. Se on jännä miten sitä miettii tuota monivuotisuutta, sen jälkeen kun on vaan pala maata.
  Hauskoja kuvia, varsinkin nuo sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tuntuu vähän järkevämmältä sijoittaa rahat kasveihin, joista on ainakin teoriassa iloa pidemmäksi aikaa. Saapa nähdä miten näiden esikoiden kanssa käy...

   Poista
 2. Eilen katselin puutarhamyymälän esikkovyöryä, se oli ihana. Äiti aina osti keväällä esikot pöydälle, minä tykkäisin niistä juuri pihalla, täytyykin muistaa, että voisi laittaa sellaiseen penkkiin, jossa ei ole toukokuun kukkijoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole oikein ennen tajunnut noiden esikoiden päälle, mutta jotenkin nyt niideen värikkyys kolhtaa ihan kympillä {+se monivuotisuus!}.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground