VANHA MAALAUS.

23 tammikuuta 2015Lähikirppiksen ovella on saa ottaa -laatikko. Yleensä siellä on pelkästään jotain muoviroskaa, mutta nyt sieltä pilkotti tuo maisemataulu. Ilmeisesti ei ollut mennyt kaupaksi. Kyseinen itsepalvelukirppis on keskittynyt laadukkaaseen ja vähän kalliimpaan Arabia-, Iittala- ja Marimekko-linjaan, ehkä asiakkaat eivät ymmärrä vanhojen kehysten päälle. Niistä nimittäin muualla pyydetään kovia hintoja.

Noukin taulun luonnollisestikin ja kuten kuvasta näkyy mukaani. Mallailin toisen vanhan kehyksen viereen ja tuumailen pitäisikö siirtää tuohonkin joku kuva, tuolla samalla kuvan siirtotekniikalla kuin mökki-Murus-kuvassa. Kesäpesä talvella? Minä ja Murunen? Murunen? Toisaalta mietin, että entäs jos tuo maalaus onkin oikeasti jonkun arvoinen...


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


2 kommenttia:

  1. Kiinnostavaa! Saako maalauksen signeerauksesta kunnolla selvää? Jos sua kiinnostaa maalauksen mahdollinen tekijä, kannattaa selata varmuuden vuoksi Kuvataiteilijamatrikkelia tai sitten viedä kuva tai koko teoskin galleriaan, mikä myy muutakin kuin nykytaidetta. Galleriasta saattaa saada jotain arviota. Vuosiluku taitaa olla 1950, eli ei ihan uusi tapaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Signeeraus on V jotain ja tosiaan -50. Taulun taakse on himmeällä lyijykynällä kirjoitettu: Aihe Pyynikiltä, Valde Arhe/Arho/Arke/Arko tai jotain, Satakunnankatu 33 r 2. Yritin guugletella eri vaihtoehtoja, mutta ei tullut mitään osumia. Luultavasti kyseessä on joku harrastelijamaalari, mutta olisihan se jännää jos kyseessä olisi arvokas kauan kadoksissa ollut työ! :)

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground