TIKKAAT NO. 5

24 tammikuuta 2015
Kuinka monet tikkaat nainen tarvitsee? Jos Mieheltä kysyttäisiin olisi vastaus lähempänä nollaa kuin kahta. Itseltäni, noh, sanoisin että viisi on ihan passeli... Vaikka enhän pysty aarteista kieltäytymään. Niin kävi nytkin. Maanantaina tullessani joogasta noteerasin, että naapuritalon pihalla oli röyhkiö roskia aarteita. Olin niin poikki, että en jaksanut kävellä kymmentä metriä kiertääkseni aidan, joka erotti minut roskista aarteista. 

Seuraavana päivänä olimme Miehen kanssa iltakävelyllä, Mies meni suoraan kotiin ja minä tulin perästä kaupan kautta. Ja roskakasan aarrekasan. Nyt huomasin pienen aarteenetsijän mentävän aukon aidassa, onneksi kukaan muu ei ollut löytänyt aarrettani ja noukin mukaani jo edellisiltana bongaamani tikkaat. Olin katsellut niiden olevan samanlaiset kuin minulla jo on ja ajatellut että voisin myydä huonokuntoisemmat pois. MUTTA, mutta ne olivatkin samanlaiset, mutta kolmen sijaan viisiportaiset tikkaat. Siis ihan erilaiset. Ei puhettakaan myynnistä. Voin kertoa, että miehen naama oli näkemisen arvoinen, kun tulin tikkaineni kotiin. Olinhan käynyt vain kaupassa ja ollut "vartioimatta" noin vartin.


Katsokaa nyt kuinka hienot ne on, isot ja pienet samanlaiset! :) Punaisetkin vielä.Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


6 kommenttia:

 1. Hieno kokoelma! Eihän noita uusimpia olisi voinut sinne aarreröykkiöön jättää. Tietenkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juu, en pysty jättämään tuollaisia aarteita muille tai vielä pahempaa kaatopaikalle.

   Poista
 2. Ne on aivan täydelliset. Ottaisin meillekin koska vaan ja maksaisinkin helposti. Meillä on siniset remppatikkaat kotona näytillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! :) Onneksi menevät kasaan, niin Miehenkin on helpompi hyväksyä ne sisustukseen kuuluvaksi, kun eivät ole hänen tielllään...

   Poista
 3. Voi mahtavuus - ja edelleen jaksan ihailla sinun aarteenlöytäjän taitojasi :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground