VUODEN VIIMEISET JA ENSIMMÄISET AARRELÖYDÖT.

06 tammikuuta 2015Vuoden lopussa tuntui pitkään ettei mitään aarteita löydy, kunnes sitten muutaman päivän sisään olen kantanut kaikenlaisia löytöjä kotiin. Tässä kuvauksellisempia. Vanha lasinen säilykepurkki, pohjassa maininta ½ l, ei kantta. Näitä on ilmeisesti ollut vähän jokaisella suomalaisella lasitehtaalla ja kannesta voisi valmistaja selvitä. Löysin purkin erittäin likaisena Kierrätyskeskuksen ilmaiskontista, suuaukosta puuttuu muutamia paloja.

Violetti Kumelan viilikulho, design Olavi Ruottinen. Kulho ollut valmistuksessa vuosina 1964-1975. Viilikuppi löytyi lasinkeräyslaatikosta, myös sen reunasta puuttuu pieni palanen. En ikinä osta rikkinäisiä astioita, mutta koska nämä olivat ilmaisia kelpuutiin ne kotiini. :)Rukinlapa on myös Kierrätyskeskuksen ilmaiskontista napattu. Takana lyijykynällä kirjoitettu teksti H. Molander 1974.
Viimeisenä uuden vuoden päivänä kotiin kannettu Murusen suosikkilöytö, Martelan Kilta-tuoli, design Olli Mannermaa, 1955. Verhoilussa on kulumaa ja rehellisesti sanottuna istuin haiskahtaa aika pahalta. Mietinnässä on keinot hajun poistamiseksi {ehdotuksia?}, uusi verhoilu vai kantaminen taloyhtiön roskahuoneeseen.


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


2 kommenttia:

  1. Oletkin tehnyt hienoja löytöjä:) Toivotaan, että tuolin voi vielä pelastaa käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu, Karvatassu on niin rrrrrakastunut tuoliin, etten enää raaski luopua siitä! :)

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground